گزارشها حاکی است که فشار تورمی در این کشور به سرعت رو به افزایش بوده که این امر ناشی از رشد بهای نفت خام و سایر کالاها به دلیل تهاجم روسیه به اوکراین و ادامه اختلالات در زنجیره تامین است. ضمن آنکه افزایش تقاضا در پی کاهش همهگیری نیز در رشد قیمتها موثر بوده است.
در این میان قیمتها برای مصرفکننده در کره جنوبی در ماه ژوئن (۱۱ خرداد تا ۹ تیر) نسبت به سال گذشته ۶ درصد افزایش یافت که سریعترین رشد نرخ تورم در نزدیک به ۲۴ سال گذشته است.
در ماه گذشته میلادی، دولت چشم انداز رشد اقتصادی خود را برای سال ۲۰۲۲ نسبت به پیشبینی قبلی ۳.۱ درصدی کاش داده و به ۲.۶ درصد رسانده است.
بررسی ها نشان می دهد “وون” واحد پول کره جنوبی هم در سالجاری تاکنون بیش از ۹ درصد در برابر دلار آمریکا کاهش داشته است.
این وزارتخانه در گزارش ارزیابی اقتصادی ماهانه خود با عنوان “کتاب سبز” اعلام کردهاست که نوسانات بازار و خطرات نزولی اقتصاد جهانی بیش از پیش افزایش یافته که این امر ناشی از افزایش سریع نرخ بهره فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا)، کندی رشد اقتصادی چین و جنگ طولانی میان روسیه و اوکراین است.
صادرات که محرک اصلی رشد اقتصادی کره جنوبی است در ماه ژوئن ۵.۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته، اما قیمت بالای نفت سبب افزایش واردات شده و در نتیجه برای سومین ماه متوالی کسری تجاری را به همراه داشته است.
این دومین ماه متوالی است که وزارت دارایی کرهجنوبی نسبت به کاهش رشد اقتصادی در گزارش ارزیابی ماهانه خود ابراز نگرانی می کند.
به گزارش روز چهارشنبه ایرنا به نقل از خبرگزاری یونهاپ، وزارت دارایی کرهجنوبی امروز چهارشنبه اعلام کرد با افزایش تورم احتمالا رشد صادرات در گرماگرم وضعیت وخیم اقتصادی از بین می رود و رشد اقتصادی هم متعاقب آن کند شود.